Hvordan Dumpster Dive

 

Det er den ultimate skatte jakten – innsamling av mat og andre elementer som bedrifter kaster hver dag, mye av det i utmerket tilstand. Se om du har det som trengs for å dumpster dive.

Trinn 1: Kontroller lokale lover
Sjekk med lokale myndigheter for å se om dumpster diving er lovlig i ditt område; lover varierer fra fylke til fylke. Mange steder er det lovlig så lenge det ikke er adgang forbudt.

Trinn 2: Ha riktig utstyr
Har rett gear: kraftige gummihansker, en hodelykt, et kosteskaft med en spiker i det å løfte poser, en gardintrapp eller krakk, duct tape til å forsegle skadede poser, våtservietter, rensemiddel, en grunnleggende førstehjelpsutstyr pakke hvis du skader deg selv, og heavy-duty søppelsekker til å frakte byttet.

Trinn 3: Bruk kjeledress
Bruk en kjeledress over klærne; når du er ferdig for natten, kle dem av, stappe dem i en pose, og ta dem med hjem for vask. Sett av et gammelt par sko for dine dumpster dykk.

Tips
Det hjelper å ha en partner for å holde tunge lokk åpent og stå utenfor søppelcontainer hvis du bestemmer deg for å klatre i.

Trinn 4: Time din dykk
Time din dumpster dykk; den beste tiden å besøke matbutikker og restauranter er rett etter stengetid, når de har kastet ut hva de tror ikke de vil være i stand til å selge neste dag.

Trinn 5: Forstå utløpsdatoer
Forstå matvareutløps etiketter. Best før merkinger kan  fortsatt være god i lang tid etter denne datoen. Siste forbruksdag indikerer datoen elementet vil begynne å miste friskhet; normalt er mat fortsatt trygt å spise et par dager etter; det bare smaker ikke så godt. Selvfølgelig, hvis det ser eller lukter dårlig ikke spis det – spesielt når det kommer til kjøtt og fisk.

Trinn 6: Følg etikette
Følg de to reglene for dumpster diving etikette: Ikke ta mer enn du kan bruke, med mindre du har tenkt å dele av din gavmildhet; og forlate området ryddigere enn du fant det.

Kilde: Howcast 

Annonse:

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.