Dumpsterdiving Podcast av Hans Kristian Smedsrød #5 – Dumpster diving. Det er en greie

Dumpsterdiving Podcast av Hans Kristian Smedsrød: #5 – Dumpster diving. Det er en greie.

Det var virkelig alvor da jeg, Kristine og Christian tok oss til rette i en av søppelkassene bak en dagligvarebutikk på Bjerke i Oslo. Dumpster diving er virkelig i vinden disse dager, og jeg prøver med denne episoden å få endret litt på stigmaet bittelitt. Folk gjør det av forskjellige årsaker. Noen gjør det fordi de er litt low on cash en periode, mens andre gjør det pga miljøaspektet. Det er en skam å tenke på hvor mye spisbart som blir kastet hver eneste dag. Denne kvelden fant vi nok mat til å lage middag til 15 sultne hoder – bare i kontaineren til én butikk.

Ble du inspirert?
Har du lyst til å joine dumpstring-bevegelsen? I frykt for å tråkke folk som ikke bor i Oslo på tærne, så ber jeg deg bare om å søke på Dumpstring eller dumpster diving i facebook og bli med ei en gruppe for ditt lokalsamfunn. Finnes det ikke en der du bor? Start en da vel!

Har du feedback til episoden? Send meg en epost til eplehans@gmail.com eller sjekk ut Nå Er Det Alvor på Facebook.

Over og ut, Roger og Knut

//HK

Besøk Hjemmesiden her:
http://hanskristiansmedsrod.no/

Alle episodene her: http://alvorpodcast.buzzsprout.com/145661

Takk til Hans Kristian Smedsrød for at vi fikk lov til å poste det her for dette er informasjon om Dumpsterdiving i Norge på Norsk som mange kan ha nytte av.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.